‘MOLIM BOGA DA SVE PROĐE KAKO TREBA!’ Nebojša Čović za Pink o Partizanu, četvrtom susretu večitih, pomoći države, dugovanjima…03. 06. 2022.


‘MOLIM BOGA DA SVE PROĐE KAKO TREBA!’ Nebojša Čović za Pink o Partizanu, četvrtom susretu večitih, pomoći države, dugovanjima…

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, osudio je ponašanje Grobara, a pred četvrti meč finala ABA lige istakao je da se nada da će sve proteći u fer i korektnom tonu.

foto:pink

Čović je najpre čestitao Partizanu na pobedi, dodajući da su se ovog puta bolje snašli.

– I, šta ćemo sad? Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bolje su se snašli u organizovanim uslovima, pobedili su u trećoj utakmici. Mi smo slavili u prvoj, uz verbalne incidente. Usledile su “pljuvačine”, od mene, moje supruge, pa nadalje. Mi smo pre dva meseca objavili sve finansijske podatke, od plata trenera, igrača… Ja se slažem sa izjavom predsednika potpuno, a njegove reči se nisu odnosile na KK Crvena zvezda. Imaćete sve podatke na našem sajtu, da dugujemo za porez, preciznije PDV oko 500 hiljada evra. Ministarstvo finansija će izaći sa nešto višom cifrom, ali ona ne uključuje proces pred sudom i sredstva koja smo već isplatili. Mi nemamo ništa da krijemo – počeo je Čović, a potom se posvetio privatizaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

– Čiji su klubovi? Klubovi su udruženja građana. Pošto su građani deo ove države, ja javno apelujem da se privatizuje Crvena zvezda. Mi sve radimo po zakonu, nemamo šta da krijemo. Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba – dodao je Čović.

Četvrti meč finalne serije ABA lige na programu je večeras od 18.30.

Izvor:pink.rs

Comments are closed.