Ovo su najpretraživanija zanimanja u filmovima za odrasle

Unsplash

Kažu da mnogo dečaka ima običaj da mašta o svojim učiteljicama, dok su, sa druge strane, i devojčice sklone tome da se zaljube u nastavnike, profesore, pa čak i asistente.

Da li je u pitanju činjenica da imaju moć kažnjavanja, ili zbog načina na koji govore i pišu po tabli, ali učitelji definitivno poseduju nešto zbog čega nam krv “proključa”.

U Velikoj Britaniji, “film sa učiteljicama”, najčešće je pretraživana profesija na internetu. O tome govori podatak od 14.570 pregleda na mesečnom nivou.

Zapravo, samo reč “po*no”, prema jednom stranom istraživanju, ima 40.556.200 prosečnih mesečnih pretraga u Velikoj Britaniji. Na vrhu profesija o kojima ljudi najviše fantaziraju, nalaze se nastavnici.

Odmah iza nastavnika, nalaze se “po*no sobarice” sa oko 12.670 pretraga mesečno i 7.810 pregleda na veb lokacijama za odrasle. Treća najseksipilnija profesija, sa 9.710 pretraga su medicinske sestre.

Obzirom na to da sve ove profesije jesu izuzetno važne, iscrpljujuće i nadasve ozbiljne, možda im baš i neće biti drago što su čest predmet seksualnih fantazija, ali činjenica je da je tako.

Visoko se kotiraju i kancelarijski radnici, pa tako čak 8.700 “Gugl” korisnika mesečno traži “kancelarijski po*no”, a na sajtovima za odrasle imaju 10.936 pretraga.

Među prvih 20 pretraga te vrste su radnici obezbeđenja na aerodromu (270 pretraga mesečno).

Sa druge strane, zatvorski čuvari imaju 1.180 rezultata na sajtovima za odrasle, a ono što će vas, verujemo, iznenaditi, jeste činjenica da je pojam “matematičar” prikupio 582 rezultata na veb lokacijama, dok je “knjigovođa” pojam koji je pretražen čak 577 puta.

Comments are closed.